Menu Sluiten

DiverseStickers en Roparun team 326 – Run For Cancer strijden samen tegen kanker!

Ons teamlid Jurgen Palland gaat in 2021 voor de tweede keer mee met de emotionele rollercoaster van de Roparun. Een estafetteloop van meer dan 500 km van Parijs naar Rotterdam waarbij de deelnemers, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om geld op te halen voor kankerpatiënten. Echt een avontuur voor het leven!

Dat blijkt ook uit het motto van de #Roparun wat al jaren is:

Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven’

Jurgen heeft, zoals helaas veel mensen, van dichtbij meegemaakt wat deze ziekte met een patiënt kan doen. Zijn zus heeft in 2012 de diagnose borstkanker gekregen en na een zware periode van chemo en bestraling is ze tot op heden vrij verklaard. Door zoiets van dichtbij mee te maken, zie je pas echt hoe zwaar de strijd tegen deze ziekte is en wat dit met de patiënt en de omgeving van de patiënt doet.

Dan wil je toch alles doen om het leed, al is het maar iets te verlichten!

Om samen zoveel mogelijk geld op te halen hebben DiverseSticker en Team 326 – Run for Cancer een aantal stickers ontworpen om te laten zien dat je meedoet met de Roparun of om te laten zien dat je de Roparun steunt. 50% van de opbrengst van deze stickers zal worden gedoneerd aan Stichting Roparun.Dus wacht niet langer en laat zien dat je een echte Roparunner bent!

Bestel via onderstaande knop een van de stickers (allemaal mag natuurlijk ook  ) en steun hiermee onze strijd!

Bestel hier je stickers