Bestel nu je waterfles, zodat je in stijl je vocht op peil kunt houden!

Team 326 Run for Cancer verkoopt in samenwerking met Join the Pipe prachtige RopaRun waterflessen!

Deze 500ml flessen, gemaakt van vaatwasser bestendig biobases materiaal, zijn te bestellen in drie uitvoeringen:

– Rotterdam (groene letters)
– Parijs (rode letters)
– Blanco
Alle flessen worden voorzien van het originele RopaRun logo.

 

De flessen kosten €6,- per stuk. Naast dat een groot deel van deze opbrengst naar de RopaRun gaat, gaat er ook een deel naar een schoolproject in een ontwikkelingsland namens Join the Pipe! Helemaal mooi toch? Twee goede doelen in 1 bestelling :).

Speciale actie voor Roparun Teams!

10 waterflessen (keuze uit alle drie de ontwerpen) voor maar 50 €,- !  Bij het bestellen graag de team naam en nummer doorgeven.

Bestellingen kunnen geplaatst worden via:

teamrunfotcancer@gmail.com

DiverseStickers en Roparun team 326 – Run For Cancer strijden samen tegen kanker!

Ons teamlid Jurgen Palland gaat in 2021 voor de tweede keer mee met de emotionele rollercoaster van de Roparun. Een estafetteloop van meer dan 500 km van Parijs naar Rotterdam waarbij de deelnemers, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om geld op te halen voor kankerpatiënten. Echt een avontuur voor het leven!

Dat blijkt ook uit het motto van de #Roparun wat al jaren is:

‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven’

Jurgen heeft, zoals helaas veel mensen, van dichtbij meegemaakt wat deze ziekte met een patiënt kan doen. Zijn zus heeft in 2012 de diagnose borstkanker gekregen en na een zware periode van chemo en bestraling is ze tot op heden vrij verklaard. Door zoiets van dichtbij mee te maken, zie je pas echt hoe zwaar de strijd tegen deze ziekte is en wat dit met de patiënt en de omgeving van de patiënt doet. Dan wil je toch alles doen om het leed, al is het maar iets, te verlichten?

Om samen zoveel mogelijk geld op te halen hebben DiverseSticker en Team 326 – Run for Cancer een aantal stickers ontworpen om te laten zien dat je meedoet met de Roparun of om te laten zien dat je de Roparun steunt. 50% van de opbrengst van deze stickers zal worden gedoneerd aan Stichting Roparun.
Dus wacht niet langer en laat zien dat je een echte Roparunner bent!

Bestel via onderstaande knop een van de stickers (allemaal mag natuurlijk ook  ) en steun hiermee onze strijd!

                          Bestel Roparun Stickers

Run for Cancer bezoekt Hospice de Winde.

Afgelopen week is Roparunteam, Run for Cancer, uit Deventer op bezoek geweest bij Hospice de Winde. Het team doet dit jaar voor de zevende keer mee aan de Roparun. De Roparun is een van de langste estafette (hard)loop wedstrijden ter wereld en gaat van Parijs naar Rotterdam. Het team doet dit uiteraard voor de sportieve prestatie maar hoofdzakelijk voor het doel van de Roparun, namelijk geld ophalen voor de palliatieve zorg van kankerpatiënten.

Zo is het team het hele jaar door druk met acties om geld op te halen. Onder andere hebben ze loten,bonbons, bier en wijn verkocht maar ook zullen er nog nieuwe acties volgen.
Omdat het geld naar de palliatieve zorg gaat kan het team een initiatief aanmelden bij de Roparun. “Hoe mooi is het dan dat dit een lokaal doel is in je eigen woonplaats” zegt teamcaptain Ellen Bekke.

Daarom heeft het team een uitgebreide rondleiding gehad bij het Hospice en heeft het Hospice aan gegeven welke wensen er nog op hun verlanglijstje staan. In het verleden hebben zij al eens een koppelbed ontvangen van de Roparun waar zij ook erg blij mee zijn maar er blijven altijd wensen. Onder ander comfortabeler meubilair en mobiele airco’s zijn al genoemd tijdens het gesprek. Ook zij hebben helaas te maken met beperkte budgetten en waren blij verrast met het initiatief van het team.
De loop gaat plaatsvinden in het Pinksterweekend waarna tijdens een slotavond in juni de landelijke opbrengst bekend zal worden gemaakt.

 

Onze trouwe sponsors !